Om een nieuwe (trial) licentiecode te activeren in IDEA StatiCa, dient u eerst de eventuele oude code te deactiveren:

Vervolgens kan u in hetzelfde venster de nieuwe code invoeren en activeren:

U dient steeds verbonden te zijn met het internet om deze handelingen te doen.

Wanneer u overgaat van een trial licentie naar een officiƫle dient u ook steeds het door ons gestuurde *.key bestand op te slaan in de IDEA StatiCa map van uw pc.

Zie ook ons online resource centre via deze link voor meer informatie hierover.