Met de software van Dlubal kan u mooie 3D plaatjes maken. Als uw pc beschikt over een grafische kaart is het zeker de moeite om deze zo in te stellen dat Dlubal hiervan optimaal gebruikt maakt. In deze post tonen we stap voor stap hoe u dit kan doen.

Bij de programma opties van Dlubal RFEM kan mijn het gebruik van de grafische kaart activeren:

Wij hebben de beste ervaringen met NVIDEA grafische kaarten. In Windows kan u de settings hiervan als volgt instellen:

Eerst rechts klikken op uw bureaublad:

Vervolgens kan u de settings zo instellen dat de grafische kaart steeds gebruikt wordt:

Bij het gebruik van Dlubal bij 3D beelden zal u in het  taakbeheer zien dat nu de Grafische kaart gebruikt wordt: