Op de Extranet pagina op www.dlubal.com vindt u als klant met een onderhoudscontract hetvolgende:

• De laatste releases van uw rekensoftware
  • Uw licentie bestanden (ini files)
  • En meer (zie onderstaande screenshot)

Heeft u nog geen login gegevens voor uw Extranet en bent u klant?
Neem gerust contact op met de helpdesk van RFEM BE via dit portaal, onze chat of info@rfem.be .

Bent u als klant uw paswoord kwijt ?

Via deze link meer uitleg hoe u dit kan resetten.

Bent u nog geen klant ?

Ook dan kan u reeds een account aanmaken via deze procedure.

Ps: via deze link meer info over hoe uw ini bestand kan inladen in uw Dlubal software

Als u nog geen klant bent, kan u via onze downloads ook steeds een gratis 90 dagen trial versie downloaden via deze link.